wtorek, 5 sierpnia 2014

Наша відповідь – піст і молитва!


monstrncia_01
У Оклахома-Сіті на 21 вересня запланована чорна меса.

Ця богохульна церемонія має відбутись у місцевій концертній залі в Столиці штату Оклахома. Місцеві єпископи закликають постити і молитися.
Сатаністичний ритуал організовано однією з окультистичних груп. На своїй інтернет-сторінці вона пише, що в сучасному ритуалі чорної меси вживається «консекрована гостія зневажена статевими виділеннями». Автентичність і мета чорної меси залишаються незмінні, але будуть введені певні зміни, щоб не порушувати законів Оклахоми, які стосуються наготи, публічних сексуальних актів і т.д.
Проти цих богохульних намірів виступив архієпископ Оклахома-Сіті Пол Коклі. «Це глузування  з віри, ворожий акт щодо значної спільноти, католицької спільноти», - підкреслив пастир, звертаючись до дирекції концертної зали із проханням відмовитись від такого кроку. Однак дирекція повідомила, що надають приміщення без оцінки тому, що в ній буде відбуватись, головне - щоб не порушували закону.
Архієпископ розпочав приготування до духовної відповіді на чорну месу. Раніше із закликом у цій справі виступав єпископ Едвард Слеттері з Талси (друге за величиною місто в штаті). У зверненні до духовенства і мирян він закликав до молитви і посту з 6 по 14 серпня. Також запропоновано молитися розарій та популярний екзорцизм – молитву до св. Архангела Михаїла. 15 серпня, в урочистість Внебовзяття Пресвятої Діви Марії ціла дієцезія проситиме Марію про заступництво і захист. Якщо чорна меса все одно не буде відкликана, то одночасно з нею, 21 вересня о 17-00, всі священики мають звершити Святу Месу. «Даймо публічне свідоцтво нашої віри в Євхаристію, яка має бути так глибоко зневажена», - закликає єпископ Слеттері.
Нещодавно чорна меса мала відбутись в одному з будинків кампусу Гарварду. У відповідь католики почали молитву. Врешті решт до звершення цього богохульного ритуалу не дійшло.
За матеріалами Gosc

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz