poniedziałek, 18 sierpnia 2014

Євангелізаційний Концерт


В неділю 17 серпня 2014 р. Б. о 17:00 відбулась євангелізація міста Бровари у вигляді релігійного концерту «Вечір Християнської Творчості». До цієї події причинилась влада міста і молодь з Парафії Пресвятої Діви Марії Неустанної Допомоги. Римсько-Католицька спільнота виражає свою вдячність священикам з Ордену Паулінів, які опікуються Парафією в Броварах і також Багмут Наталії Андріївній, яка від імені мера міста кожноразово дбає про такі культурно-релігійні заходи і при цьому не забуває жодної релігійної спільноти, щоби Слово Боже могло поширюватись в багатьох людських серцях.



      Концерт приготували наші парафіяни, які служать своїм музичним талантом в костьолі під час Літургії і допомагали їм рідні та близькі своїми транспортними засобами. Під час євангелізації ми ділились свідоцтвами свого релігійного життя, лунала молитва та багато пісень. Були присутні люди, які ще у своєму житті шукають Божої дороги до Небесного Царства і вони знайшли час послухати добре слово про спасіння.



      Такі моменти в нашому житті є дуже важливі, бо ми самі не знаємо кому і коли, і в який спосіб ми можемо прислужитись до пізнання Бога. Отож бажаємо усім, щоб наше набожне життя завжди було справжнім свідченням про Воскреслого Христа Ісуса.




      Чекаємо на Вас в наступних наших зустрічах.



Mожна вже переглянути 
з концерту.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz