poniedziałek, 6 października 2014

Вічні Обіти Бр. Валерія Драгомерецького MIC маріяніна в Городку - 5 жовтня 2014 Р. Б.


В неділю 5 жовтня 2014 Р. Б. в день спомину Святої Фаустини, в костьолі Отців Маріянів в Городку в Парафії Святого Станіслава Мученика в Санктуарії Святого Антонія Падуанського відбулись Урочисті Вічні Монаші Обіти Бр. Валерія Драгомерецького MIC, маріяніна, який навчається в Городоцькій Вищій Духовній Семінарії і проходить свою духовну формацію до священства в городоцькому монастирі Отців Маріянів.

В ці урочистості взяв участь наш О. Лаврентій Ян Жезіцький OSPPE, вікарій Парафії Матері Божої Неустанної Допомоги в Броварах. Присутність О. Лаврентія на цій урочистості є виразом спільної нашої молитви за Бр. Валерія і вдячністю від усього Паулінського Ордену на Україні за служіння Бр. Валерія в нашому костьолі у Кам'янець-Подільському як захристиянина, де покірно і смиренно послуговуючи біля вівтаря тихо в своєму серці приготовувався до рішення піти за голосом Воскреслого Ісуса Христа і самому стати священиком, щоб уділяти людям Святі Таїнства.

Це наша спільна велика і невимовна радість. Бажаємо Бр. Валерію щасливо дійти до вівтаря Господнього і на завжди витривати в Любові Ісуса.




>>> Фільми <<<

>>> Фото <<<





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz