sobota, 1 lipca 2017

Ювілейне 25 Паломництво до Бердичева

Ювілейне 25 Паломництво до Бердичева




Мир та Добро!
Дорогі паломники! 
Сердечно запрошуємо всіх бажаючих взяти  участь у ЮВІЛЕЙНОМУ 25 ПАЛОМНИЦВІ ДО БЕРДИЧЕВА. Від 12 до 15 липня 2017 р. відбудеться XXV Францисканське Паломництво з Шепетівки  до Санктуарія Матері Божої в Бердичеві. Воно пройде під гаслом ,,Приходимо під Твій Покров Маріє”, будемо просити опіки і дякувати Богородиці за всі роки опіки над нашою прощею.

Кошт паломництва – 75 гр, друга особа із сім’ї – 40 гр, третя особа із сім’ї  – безкоштовно, четверта отримає подарунок!

***

Інформація для паломника
  • Вдягаємося зручно, але скромно, відмовляючись від “крикливої сучасної моди”(заборонені: короткі шорти, лосини, майки-топіки), а також не беремо дорогих речей – за котрі кожен відповідає особисто.
  • Свої сумки з речами ОБОВ’ЯЗКОВО підписані віддаємо в визначеній годині зранку. До рюкзака, який несемо з собою під час паломництва, потрібно взяти: ложку, вилку, тарілку та чашку, пляшку з водою, шкарпетки на заміну, щось на випадок дощу, пісенник, молитовник, розарій, вигідне взуття, покриття голови від сонця.
  • Спальний мішок або ковдру (ОБОВ’ЯЗКОВО).
  • Засоби особистої гігієни.
  • Кожен паломник має взяти з собою 2 еластичні бинти.
  • Особи, котрі не мають 14 років, повинні мати опікуна.
  • Хто має проблеми із здоров’ям, просимо взяти з собою належні ліки.
1. В паломництві може взяти участь кожен, хто приймає його релігійний характер і буде виконувати духовні та організаційні вимагання.(Паломники щоденно участвують у Божественній Літургії, моляться, співають релігійні пісні, слухають духовні науки, ідуть з трудом без нарікання).
2. У зв’язку з покутним характером паломництва, всім забороняється вживати алкоголь, в тому числі пиво, та паління тютюну. Під час паломництва зберігаємо дух радості, а також покути і поваги (поводимо себе культурно, звертаючись до себе: “Брате”, “Сестро”, стараємося допомагати один одному зносячи тягар дороги, виконуємо завдання доручені керівництвом паломництва. Вдягаємося зручно, але скромно, відмовляючись від “крикливої сучасної моди” (ідемо в футболці а не в майці, рукав футболки  повинен сягати поза плече, заборонені: шорти, лосини, майки-топіки).
3. Кожна дитина до 14 років мусить мати свого індивідуального опікуна. Для молоді від 14 до 18 років опікуном може бути один дорослий на кілька осіб.
4. Речі віддаємо в визначеній годині зранку. До рюкзака, який несемо з собою під час паломництва, потрібно взяти: ложку, вилку, тарілку та чашку, пляшку з водою, шкарпетки на заміну, щось на випадок дощу, пісенник, молитовник і розарій, вигідне взуття, покриття голови.
5. Крім особистих речей, особи приймаючі постійно якісь ліки, повинні не забути їх забрати з собою, а додатково кожен паломник має взяти з собою 2 звичайні бинти і 1 еластичний.
6. Кожен паломник обов’язково несе на шиї хустку на видному місці.
7. За винятком осіб у подружньому зв‘язку, нічліги коедукаційні не допускаються – хлопці та дівчата сплять в окремих кімнатах. 8. Забороняється смітити під час походу та на зупинках.

Додаткова інформація о. Кирило Тополевський OFM
(моб. тел. 8-0683064790)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz