sobota, 5 lipca 2014

Проща з Мелітополя до Запоріжжя і День Молоді - 2014

Слава Ісусу Христу!
Дорогі отці настоятелі, дорогі брати і сестри у Христі!

У зв'язку з ситуацією, що склалася в Україні ми розуміємо всі труднощі та ризики проведення прощі з Мелітополя до Запоріжжя, але спробуємо зробити це. Будемо молитися, щоб Господь віддалив від нас всіляке зло, тому головний намір прощі хочемо виразити словами молитви “ДАРУЙ НАМ МИР!” Проща запланована з 27 липня по 3 серпня 2014 року. Якщо є ті, хто бажає почути про умови участі в прощі, просимо дзвонити до 14 липня включно - 0975619177 отець Андрій Попов.

День Молоді відбудеться в Запоріжжі 3-4 серпня 2014 рокупід гаслом “ДАРУЙ НАМ МИР!” Хочемо глибше пізнати на чому базується правдивий мир між Богом і людьми, між людьми навзаєм, а також внутрішній мир людини. Для того, щоб організатори Дня Молоді могли зрозуміти яке житло бронювати просимо дати знати до 11 липня 2014 року - 0667349625 Олена Дворкіна. Внесок за участь в Дні Молоді 50 гривень з людини.

Священиків нашої єпархії запрошую на Святу Літургію з єпископом-ординарієм Станіславом Широкорадюком, що відбудеться в Запоріжжі 04 серпня 2014 року о 12.00 годині. Після Святої Меси відбудеться зустріч єпископа Станіслава зі священиками і духовенством. Після зустрічі запрошуємо на обід.

Прошу зробити оголошення щодо прощі та Дня Молоді на недільних літургіях в парафіях 06 липня 2014 року та передати цю інформацію всім зацікавленим.

Генеральний вікарій Харківсько-Запорізької єпархії
єпископ Ян Собіло




P.S. Прошу дати відповідь, що Ви отримали даного листа. Хто не дасть відповіді — будемо пробувати до них додзвонитися. З молитвою отець Андрій Попов.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz