piątek, 24 kwietnia 2015

В Програмі «Бути чоловіком» шлях зростання від звичайних хлопців до святих Церкви


peru-martyrs-300x2195 грудня будуть беатифіковані 3 місіонери - перші мученики в Перу францисканці Михайло Томашек і Збігнев Стшалковскі, поляки, і італійський священик Алессандро Дорді, убиті членами комуністично-терористичної організації «Світличний шлях » 9 та 25 серпня 1991 року в Парьякото і Ринконада.  В програмі «Бути чоловіком»  історії життя 2 францисканців «новомучеників» з вуст їх друга і побратима Станіслава Яромі


Програма >>> ТУТ <<<

Назва: «Бути чоловіком»
Тема: Новомученики
Час та дата виходу в прямий ефір: 18_04_15; 17:30
Гість:Станіслав Jaromi OFM Conv. Випускник теології та охорони навколишнього середовища, доктор філософії. Голова Екологічного руху св.. Франциска Ассизького (REFA). В даний час живе в Кракові.
Переклад: о. отець Лаврентій Ян Жезіцький OSPPE
Журналістка: Тетяна Калініченко


Myhajlo Tomachek_

О. Михайло Томашек
францисканець, народився 23 вересня 1960 в с. Ґміна Ленкавиця (Польща). У віці 9 років втратив батька. Після закінчення школи вступив до Початкової духовну семінарію францисканців у Легниці. Після закінчення семінарії вступив до Ордену Францисканців, 1 вересня 1981 приніс перші монаші обіти. Закінчив філософсько-богословський факультет у Кракові зі ступенем магістра богослов'я. Служив в Польщі, потім був посланий в Анди, Перу, в село Парьякото. 



Zbignjev STSHALKOVSKI

О. Збігнєв Адам Стшалковскі
францисканець, народився 3 липня 1958 у Тарнові (Польща). Після закінчення школи в с. Завада (Польща) навчався в механічному технікумі у Тарнові, і протягом року працював за спеціальністю. Вступив до Ордену Францисканців, перші монаші обіти склав 2 вересня 1980. Закінчив філософсько-богословський факультет у Кракові та 7 червня 1986 став священиком у Вроцлаві. Працював у початковій духовній семінарії у Легниці. 28 листопада 1988 був відправлений у Перу, служив в Лімі і Моро, потім у с. Парьякото.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz