czwartek, 24 marca 2016

19 березня 2016 року - Ацієс Легіону Марії

19 березня  2016 року 
  в   костелі св. Миколая, в урочистість святого Йосифа, відбувся урочистий захід Легіону Марії київської курії Легіону Марії «Матері Божої Благодаті» - Ацієс.
Ацієс - це латинське слово: так називалося вишикуване  в бойовому порядку військо. І ця назва цілком підходить до церемонії, коли легіонери збираються всі разом та відновлюють свою присягу на вірність Діві Марії, Цариці Легіону,    щоб отримати від Неї благословення і силу для продовження боротьби  із силами зла.
Основне завдання Легіону, на якому ґрунтується все інше, - працювати разом із Марією, Царицею Легіону, та повністю залежати від Неї. Ацієс – урочистий вираз цієї єдності та підпорядкування, поновлення – особисте та спільнотне – обіцянки вірності Марії.
Відбулась урочиста Служба Божа, в якій прийняли участь духовні наставники: о. Віталій, о. Сергій, о. Вєслав, о. Лаврентій  та понад  50 легіонерів  прийняли участь в цьогорічній Ацієс - посвяті  вірності Діві Марії.
Легіонери  м. Києва і м. Бровари в організованій процесії до статуї Діви Марії, кожен особисто, виголошував  слова  посвяти: «Я вся Твоя, Царице і Матір моя, і все, що я маю, належить Тобі». Євхаристія під час Ацієс вбирає в себе та представляє Небесному Отцеві через «єдиного Посередника» і через Святого Духа всі посвяти та духовні жертви, які легіонери склали у материнські руки «відданої співучасниці та смиренної Раби Господньої».
Пізніше  о. Віталій виголосив колективне посвячення Пречистій  Діві Марії.
    Після Служби Божої відбулась зустріч легіонерів  за святковим столом , щоб розділити радість нашого служіння Богу разом із Марією.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz