wtorek, 20 października 2015

Освячення дому сестер-назаретанок в Броварах

Звичайна багатоповерхівка. Суботній день. Так могло здаватись, але для сестер–назаретанок день 17 жовтня був наповнений очікуваннями та радістю. В цей день було освячене нове помешкання та каплиця в м. Бровари, де сестри вже рік працюють та служать в парафії.
З найближчих домів приїхали сестри, щоб розділити спільну радість, також була присутня сестра Халіна Доленга,  генеральна радна з Риму.
IMG 0668
IMG 0678
SAM 3261
SAM 3265
Об 11 годині розпочалась Свята Меса, яку очолив секретар Його Преосвященства Петра Мальчука – о. Матеуш Адамскі. На початку Святої Меси була освячена каплиця та решта квартири, яка є одночасно центром Провінції святого Михаїла Архангела, сестер Пресвятої Родини з Назарету в Україні.
В проповіді о. Матеуш поділився своїми переживаннями Євангелії, пригадуючи істину про величезну Божу любов до кожного з нас і в світлі цієї любові про смерть, яка має сенс.
IMG 0703
Зворушливим моментом було закриття дарохранительниці, в якій віднині знаходиться Ісус у вигляді Хліба. Каплиця, в якій сестри щоденно моляться за родини всього світу, тепер має своє Серце.
SAM 3226
Джерело - kyiv-zhytomyr.com.ua

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz